Razlaga sanjskega simbola

Maškara, srečati jo

1. Skrivanje identitete: Maškara v sanjah pogosto predstavlja skrivanje ali spreminjanje identitete. Lahko simbolizira, da se v resničnem življenju počutite negotove ali da poskušate skriti svojo pravo naravo ali občutke pred drugimi. Morda se trudite prilagoditi pričakovanjem drugih ali se izogniti konfliktom.

2. Igranje vlog: Sanje o maškari lahko pomenijo, da se v svojem življenju počutite, kot da morate igrati določene vloge ali se prilagajati različnim situacijam. Lahko se počutite, kot da morate biti nekdo drug ali izpolnjevati pričakovanja drugih ljudi.

3. Izražanje skrite strani: Maškara v sanjah lahko predstavlja vaše skrite strani ali aspekte osebnosti, ki jih običajno ne pokažete drugim. Morda imate potlačene želje, strasti ali lastnosti, ki jih želite izraziti, vendar se počutite zadržane ali omejene v resničnem življenju.

4. Igrivost in zabava: Maškara je pogosto povezana s pustnimi ali karnevalskimi dogodki, ki simbolizirajo igro, zabavo in sprostitev. Sanje o maškari lahko pomenijo, da se želite sprostiti, imeti več zabave v življenju ali si privoščiti nekaj časa za igro in spontanost.