Razlaga sanjskega simbola

Maškare

1. Skrivanje identitete: Maškare pogosto vključujejo nošenje mask, kar lahko simbolizira skrivanje ali prikrivanje svoje prave identitete. Sanje o maškarah lahko kažejo na občutek, da morate skriti svoje prave občutke, misli ali osebnost, morda zaradi strahu pred obsojanjem ali negativnimi posledicami.

2. Sprostitev in zabava: Maškare so povezane z zabavo, plesom in igranjem vlog. Sanje o maškarah lahko nakazujejo vašo željo po sprostitvi, izražanju kreativnosti ali preživljanju časa v družbi drugih ljudi. Morda potrebujete več veselja, spontanosti ali družabnosti v svojem življenju.

3. Igra vlog: Maškare pogosto vključujejo nošenje kostumov in igranje določene vloge ali lika. Sanje o maškarah lahko pomenijo, da se v določenem delu svojega življenja počutite kot igralec, ki mora igrati vlogo ali se prilagajati okoliščinam. To lahko kaže na občutek, da morate biti neiskreni ali da ne morete biti svoji pristni sebi.

Razlage iz zunanjih virov:

sanjskaknjiga.com/maskare

Sanjati maškare predstavlja slab znak. Videti maškare v sanjah, pomeni da boste preveč trpeli za preteklost, kar vas bo nenehno oviralo pri napredku....