Razlaga sanjskega simbola

Maskiranje

1. Skrivanje ali prikrivanje: Maskiranje v sanjah lahko simbolizira vašo željo, da se skrijete ali prikrijete nekaj. Morda se počutite ranljive ali neudobno, zato se skušate zaščititi tako, da skrijete svojo pravo identiteto ali občutke.

2. Igranje vlog: Maskiranje lahko predstavlja igranje različnih vlog ali vnašanje sprememb v svojo osebnost. Morda se počutite, da morate biti drugačni ali se prilagajati določenim okoliščinam ali ljudem v svojem življenju.

3. Izguba prave identitete: Maskiranje v sanjah lahko nakazuje tudi občutek izgube ali zmede glede vaše prave identitete. Morda se sprašujete, kdo ste v resnici ali kako se predstavljate drugim.

4. Igranje igre ali zabava: V nekaterih primerih maskiranje v sanjah lahko predstavlja igranje igre ali zabavo. Morda se veselite družabnih dogodkov ali prijetnih trenutkov, ko lahko vstopite v vlogo in se zabavate.

Razlage iz zunanjih virov:

sanjskaknjiga.com/maskiranje

Sanjati maskiranje predstavlja dober znak. Če ste se v sanjah maskirali, pomeni da boste dobrega zdravja in si boste opomogli od težke bolezni. Vide...